Telefon kontaktowy

500 150 666

O Inwestycji

O inwestycji

Inwestycja ,Willa Modrzewie’’ to
modrzewiowa oaza w śródmiejskim zgiełku. Tutaj odnajdziesz harmonię. Willa Modrzewie to ekskluzywny, kameralny zespół mieszkaniowy położony w dzielnicy Włochy, przy ul. Naukowej 20/22 w Warszawie. Tworzą ją dwa usytuowane naprzeciw siebie budynki ze wspólnym, jedno-poziomowym garażem podziemnym Apartamenty swoją nazwę zawdzięczają wyjątkowej lokalizacji. Swoją wyjątkowość Willa Modrzewie zawdzięcza wspaniałemu otoczeniu, zachowanemu z całą pieczolowistością ogrodowi z pięknymi wiekowymi drzewami. Dzięki przemyślanej architekturze zieleni oraz kameralnej, rodzinnej powierzchni zabudowy – można odnaleść tu upragnioną chwilę ukojenia. Posiadamy ogromne doświadczeniu w sektorze nieruchomości i jesteśmy przywiązani do najwyższej jakości. Naszym Klientom pragniemy stworzyć otoczenie tak żeby już po pierwszych chwilach spędzonych w nowym mieszkaniu czuli, że Willa Modrzewie to jest miejsce którego szukali.

17 funkcjonalnych, pełnych światła apartamentów o zróżnicowanych, dostosowanych do oczekiwań i potrzeb klientów powierzchniach oferowanych przez Gruppo Edile Polonia zostało zaprojektowanych z dbałością o najdrobniejsze detale i z wykorzystaniem najnowocześniejszych osiągnięć technologicznych. Wygodne miejsca garażowe zostały rozmieszczone pod całym budynkiem i połączone z częścią mieszkalną windami z garażu na każde piętro.Małe windy pasażerskie po / 1 w budynku /, bezreduktorowe zapewniają komfort jazdy oraz pracę z bardzo niskim poziomem hałasu i drgań. Do garażu prowadzi rampa ogrzewana i zadaszona a wjazd i wyjazd do garaży reguluje sygalizacja świetlna Budynki mają tylko 3 kondygnacje mieszkalne. Na każdej kondygnacji są trzy mieszkania połączone wspólną klatką schodową a na parterze budynku B są tylko dwa mieszkania. Dla Klientów poszukujących niebanalnej przestrzeni i możliwością kreatywnej aranżacji przygotowaliśmy cztery mieszkania z antresolą o podwójnej wysokości. Z poziomu antresoli jest wyjście na rozległy taras .Wielokrotnie rozmawiając o walorach estetycznych i funkcjonalności budynków z naszymi Architektami, twórcami projektu, zdecydowaliśmy się na wysokie 217 centymetrowe okna. Będą drewniane z drewna selekcjonowanego bez sęków i dodatkowo z listwami umożliwiającymi nawiew powietrza do pomieszczeń oraz z możliwością regulacji strugi powietrza. Jasne parapety z kamienia dopełniają harmonię projektu.

Każdy z apartamentów na parterze ma przylegający do niego duży ogród położony w cieniu istniejących drzew. A dla bezpieczeństwa w oknach apartamentow na parterze zainstalujemy wzmocnione przeszklenie. Części wspólne, korytarze i klatki schodowe są wygodne i szerokie a przed każdym z mieszkań zaprojektowaliśmy wycieraczki wpuszczone w posadzkę holu/ jednolite/ z wkładem rypsowym.

Zadbaliśmy o to żeby teren był ogrodzony i posiadał jeden wjazd od strony ul. Naukowej. Wejście do budynku bedzie z poziomu terenu i po schodach a drzwi wejściowe zaprojektowaliśmy aluminiowe przeszklone szkłem bezpiecznym o wysokiej odporności ppoż. Wejścia drogi i chodniki zostaną wyłożone kostką betonową a całość zostanie przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Miejscem gromadzenia odpadów będzie pomieszczenie wbudowane w kubaturę budynku przewidziano segregowanie odpadów, zarezerwowaliśmy miejsce na dodatkowe pojemniki.

Zdjęcia z budowy

Mapa lokalizacji obiektu